Monday, July 2, 2012

Estrella





Zana care vegheaza asupra destinului tau (al meu) este ESTRELLA.
"Estrella este printesa peste ondine si peste spiritele apelor, o prezenta feminina ravisanta si seducatoare. Inca de la nastere, Estrella ti-a destinat urmatoarele:


-puterea de a renaste
-gratie, feminitate si delicatete
-noroc imprevizibil in dragoste si placeri senzuale
-sensibilitate, dar si o vointa de fier
-instincte puternice


Ca zana guvernanta a destinului tau, Estrella iti aduce putere de seductie, dar si capacitatea de a atrage in viata ta persoanele de care ai nevoie din punct de vedere emotional. Iti place sa iubesti si sa fii iubita, iar iubirea este pentru tine un mod de existenta, o modalitate de a face lumea sa se miste. Te integrezi cu usurinta in comunitati si in grupuri si ai darul de a te face placuta si remarcata. Estrella este cea care iti aduce o atitudine pozitiva si te face sa privesti cu ochi senini viata. Doresti de profiti de viata si incerci sa te bucuri de ea in fiecare clipa, traind fiecare moment cu intensitate.


Nu trebuie sa depui eforturi mari in viata pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Aceasta zana iti inlesneste destinului si nu vei intampina dificultati majore de-a lungul vietii. Iar daca se intampla totusi sa cazi, nu uita ca Estrella te-a inzestrat si cu putere de renastere. Ai insa de invatat lectia non-superficialitatii in viata ta pamanteana. Trebuie sa-ti permiti sa evoluezi si sa o faci la un nivel profund, nu la unul de suprafata. Tot Estrella este care te-a inzestrat cu impulsivitate. Chiar daca pari calma si blanda, ai un temperament vulcanic si te enervezi cu usurinta."


Si sunt sigura ca oricine face acest test are o Zana asemanatoare...


Testul aici:  http://www.garbo.ro/quiz/11554/Testul-Personalitatii-Sacre-Descopera-ti-destinul-si-zana-guvernanta.html


Am gasit explicatia pentru care as dormi, as trai in apa, si as respira apa. 

No comments:

Post a Comment