Wednesday, September 14, 2011

Mic dejun, desert sau doar culori





 Nu numai doua...cat mai multe
 Coacaze albastre, puse pur si simplu in pahar, ca sa avem Albastru; un Alb atat de bun si dulce, din branza de vaci, frisca, zahar pudra si zahar vanilat, dupa cum te taie cheful; iar Rosul - fiind atat de mandru, are nevoie de mai multa atentie: fragi si coacaze rosii, acoperite de zahar si lasate la foc mic, ca o emotie placuta, atinse cu grija sa nu se supere si doar cat zaharul sa le faca zemoase si sa iti dea acel sirop gros, plin de ce au ele mai bun.

 Ceva Mure babane (sau nu), ceva struguri dulci, biscuiti bruti, fara arome, fara forme perfecte, cu ceva stafide si cu cacao, piscoturi (ca sa ne aduca aminte de copilarie, de vreo nunta), si macar o floare...














Si ce e mai important, mult dor de viata, in timp ce iti traiesti viata

No comments:

Post a Comment